Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2016, 10:30

У Житомирі затримали учня ПТУ, який передавав наркотики товаришу попутним автотранспортом

Працівники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції затримали 17-річного учня житомирського професійно-технічного закладу, який зберігав у кімнаті гуртожитку наркотичну речовину та пристосування для її вживання. Також встановили, що хлопець передав пакуночок з коноплею своєму однолітку. Нині розпочато досудові розслідування.

На одній з вулиць м. Коростеня поліцейські затримали підозрілого парубка. Під час поверхневого огляду у хлопця виявили в кишені паперовий згорток з рослинною сировиною. Юнак розповів, що це конопля, яку він зберігав для особистого вживання, а отримав він її від знайомого із обласного центру. Той передав йому пакунок попутним транспортом.

Працівники слідчо-оперативної групи вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.

- У ході досудового розслідування поліцейські встановили відправника забороненої речовини – 17-річного житомирянина, - повідомив начальник 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Олексій Душейко. - У кімнаті гуртожитку місцевого ПТУ, де проживає хлопець, правоохоронці виявили пакуночок з рослинною масою, скляну колбу та пристосування для куріння коноплі.

Нині тривають досудові розслідування, розпочаті за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Обом хлопцям загрожує до 3 років позбавлення волі.

Правоохоронці перевіряють інформацію про причетність парубків до збуту наркотиків.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...