Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 04:41
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 октября 2011, 09:24

Молодіжна Рада міста Новоград-Волинська зустрілася з польською молоддю

Молодь поспілкувалася щодо діяльності молодіжних громадських організацій у Польщі,
30 вересня відбулася зустріч представників Молодіжної Ради з представниками польської молоді, які з обмінним візитом перебували в ті дні у нашому місті. Їх приймала загальноосвітня школа №3.

Молодь поспілкувалася щодо діяльності молодіжних громадських організацій у Польщі, зокрема в м. Гожув Великопольський, який представляла іноземна делегація. За словами польської молоді, молодіжні об’єднання в них на батьківщині є дуже популярними. За напрямками вони дуже різноманітні та різнопланові – від спортивних, культурних, творчих, громадських, до радикальних.

Серед найпопулярніших – об’єднання молоді, які захоплюються графіті. Слово "графіті" походить від італійського "grafficare" - дряпати (дослівно "надряпані"). Спершу так називали одну з технік настінного малярства. Пізніше це слово запозичили археологи і почали використовувати його як загальний термін на означення всіх видів випадкових написів і малюнків на стінах будинків. Нині це поняття має ширше значення: під словом "графіті" розуміють будь-які неофіційні публічні тексти.

А в пересічного мешканця це слово асоціюється передовсім із добре відомими розписами-малювалками на будинках, ліфтах, смітниках, парканах, стінах тощо.

Молодіжною Радою було ініційовано та організовано проведення молодіжної акції з спільного виконання графіті-малюнку, яку підтримала адміністрація ЗОШ №3. Серед польської молоді були фахові райтери, як називають себе виконавці графіті. Саме вони взяли в свої руки виконання символічного серця у кольорах національних українського та польського прапорів. На завершення зустрічі українська та польська молодь зробили спільне фото на згадку.

cityukraine.info
Погода, Новости, загрузка...