Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 14:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 октября 2011, 09:27

"Турбота" житомирського мера Володимира Дебоя

“Функція забезпечення ветеранів та інвалідів слуховими апаратами — державна. Місто саме
22 вересня 2011 року під час мітингу до Дня партизанської слави Петру Івановичу була вручена Подяка Прем'єр-Міністра України Азарова М.Я. за багаторічну працю, вагомий особистий внесок у справу вирішення соціальних питань людей похилого віку. Проте побажання від керівництва міської влади ветеран не зміг почути — він має вади слуху. Саме тоді міський голова Володимир Дебой пообіцяв вирішити питання забезпечення Ковальчука П.І. слуховим апаратом. Повідомляє управління по зв'язках з громадськістю міської ради.

“Функція забезпечення ветеранів та інвалідів слуховими апаратами — державна. Місто саме вирішити дану проблему не може, для цього ми залучаємо депутатів, спонсорів, а також кошти місцевого бюджету”, - поінформував міський голова Володимир Дебой.

4 жовтня 2011 року міський голова Володимир Дебой вручив Ковальчуку П.І. довгоочікуваний слуховий апарат та побажав ветерану міцного здоров'я та довгих років життя.

Депутат міської ради Валерій Онопрієнко долучився до сьогоднішньої акції та надав родині Ковальчуків матеріальну допомогу.

В.Онопрієнко переконаний, що кожен депутат має знати проблеми житомирян, а депутат, що пройшов за мажоритарним округом — ще й проблеми мікрорайону. Він закликав усіх депутатів, підприємців не лише декларувати добрі справи, а й їх робити: “Такі справи приносять радість душі та тепло для серця. Робіть добрі слова не на словах, а на ділі”.

Очільник міста Володимир Дебой зазначив, що це щасливий робочий день, оскільки почався із доброї справи — невеликої радості для людини похилого віку: “Сподіваюсь, що Петро Іванович швидко звикне до апарату і його життя стане більш комфортним”.

житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...