Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 02:58
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июня 2016, 17:30

Ректор ЖНАЕУ відвідав Міжнародний семінар у Баранівці

У Баранівському районі 15 червня на базі ТОВ «Органік Мілк» пройшов Міжнародний семінар «Застосування сучасних технологій селекції в тваринництві».

Участь у семінарі взяли заступник начальника департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України Володимир Пищолка, начальник управління агропромислового розвитку Житомирської ОДА Руслан Кирилюк, ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан, представники інституту розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця НААН України, ПП «Єрчики», СП ТОВ «Мирославель-Агро», «Агровест груп», «Бруннталлер Україна», Національного університету біоресурсів і природокористування України, ПАТ «Українська генетична компанія», управління агропромислового розвитку Новоград-Волинської, а також Баранівської райдержадміністрацій.

Під час зустрічі керівники підприємств «Impuls» із Чеської Республіки, ПП «Галекс-Агро», ТОВ «Органік Мілк» ділилися досвідом роботи та результатами виробництва органічної продукції.

Про те, як розвиваються чеські селекційні господарства, детально розповів консультант кооперативу тваринників «Impuls» Марек Бйелка. А заступник директора Чесько-Моравського підприємства тваринників Петр Урбан поділився досвідом, як контролюють виробництво якісного молока в Чеській Республіці.
Директор ТОВ «Органік Мілк» Олена Стретович звернула увагу учасників семінару, що її компанія почала першою здійснювати свою діяльність на вітчизняному ринку органічної продукції. Наразі ТОВ «Органік Мілк» – завод з переробки органічного молока власного виробництва, потужністю 30 тонн на добу, який поєднує в собі традиції поколінь у сфері виробництва, новітні технології та європейський досвід. Учасники заходу мали можливість продегустувати органічну молочну продукцію.

Нагадаємо, що 8 червня ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан та проректор з науково-педагогічної роботи, соціального та гуманітарного розвитку Іван Мартинчук взяли участь у роботі круглого столу «Органічне виробництво – пріоритетний напрямок аграрного сектора України», що проводився у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2016» та Спеціалізованої виставки «ORGANIC-2016».
На базі університету проводиться Міжнародна науково-практична конференція «Органічне виробництво і продовольча безпека», а у структурі ЖНАЕУ створено Поліський центр органічного виробництва.
Погода, Новости, загрузка...