Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 03:15
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июля 2016, 19:03

Патрульні поліцейські розшукали і затримали грабіжника упродовж 2 годин після вчиненого ним злочину

Близько 13 години 19 липня на службу «102» надійшло повідомлення про пограбування жінки. Заявниця розповіла, що невідомий чоловік, перебігаючи вулицю, зірвав з її шиї ланцюжок. Сума збитку склала близько 2 тисяч гривень.

Патрульні поліцейські, які прибули на місце події, опитали потерпілу і очевидців. Отримавши необхідну інформацію про зовнішність ймовірного зловмисника, патрулі почали обстеження прилеглої території. За дві години схожого за прикметами чоловіка патрульні помітили на вулиці Довженка.
Його було доставлено до Житомирського відділу поліції, де заявниця упізнала свого кривдника.

Ним виявився 25-річний житель Волинської області. Окрім того, з’ясувалося, що чоловік переховується від правосуддя за вчинений грабіж і з травня поточного року оголошений у розшук луцькими поліцейськими.
Нині правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до подібних кримінальних правопорушень, зареєстрованих у Житомирі.
Погода, Новости, загрузка...