Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:03
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 июля 2016, 10:43

У Житомирі поліція викрила злодія

Як з’ясували працівники кримінальної поліції, майно з гаража житомирянина викрав 28-річний житель обласного центру. Нині триває встановлення всіх обставин події.

21 липня до Житомирського відділу поліції звернувся 38-річний місцевий житель із заявою про крадіжку з його гаража обладнання.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що злочин було вчинено уночі. Зловмисник потрапив до приміщення, пошкодивши замок, та викрав звідти компресор, зварювальний апарат, мотокосу та інше обладнання загальною вартістю близько 20 тисяч гривень.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У результаті проведених спеціальних заходів оперативники кримінальної поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житомирянин. Викрадене правоохоронці вилучили.

Нині триває досудове розслідування. Чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...