Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:25
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июля 2016, 09:16

У Житомирі поліцейські затримали парубка за крадіжку мобільного

24 липня до Житомирського відділу поліції звернувся 22-річний житель обласного центру із заявою про крадіжку його мобільного телефону. Поліцейські з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний 17-річний місцевий житель.

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, з’ясували, що мобільник зник з торгівельного кіоску заявника.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Провівши низку спеціальних заходів, поліцейські встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 17-річний житомирянин. Парубок у злодіянні зізнався.

Нині триває з’ясування всіх обставин події. Учинення подібних протиправних дій може обернутися для хлопця штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...