Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 14:04
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 августа 2016, 10:05

У Коростишеві затримали автозлодія-гастролера. Поліція розшукує спільників

9 серпня у райцентрі після вчинення крадіжки грошей з автомобіля було затримано 30-річного чоловіка, підозрюваного у причетності до цього злочину. Нині поліцейські зібрали докази його участі у вчиненні ще одного злодіяння цього ж дня. Триває встановлення інших спільників.

В обідню пору до Коростишівського відділу поліції звернулась 26-річна жителька райцентру із повідомленням про крадіжку грошей з її автомобіля, припаркованого поблизу місцевого супермаркета.

За словами дівчини, вона встигла відійти від авто на кілька десятків метрів, коли підозріло спрацював сигнал центрального замка на брелку ключів. Повернувшись відразу назад, заявниця виявила відсутність гаманця з 600 гривнями. Озирнувшись довкола, жінка помітила свою річ у руках незнайомця на іншій стороні вулиці і почала за ним йти, водночас телефонуючи до чоловіка.
У цей час увагу дівчини спробував відволікти інший перехожий, намагаючись завадити її переслідуванню. На допомогу заявниці вчасно встиг чоловік, який знаходився неподалік.

Відтак зловмисник, побачивши, що його викрито, кинув викрадене, ускочив в автомобіль та поїхав геть.
На місці події вдалося затримати чоловіка, який відволікав жінку та, очевидно, був спільником крадія. З’ясувалось, що він 30-річний громадянин іншої держави та проживає на Львівщині.

Згодом завдяки записами з камер відеоспостереження поліцейські встановили, що затриманий причетний до крадіжки тисячі гривень з вантажного автомобіля, що сталася цього ж дня у райцентрі. Експедитор торгівельної компанії залишив у кабіні готівку, цим і скористався злодій.

За інформацією правоохоронців, у затриманого могли бути один чи декілька спільників. Нині поліцейські розшукують автомобіль Форд білого кольору, з тонованими вікнами, державний номер ВС 5285 СМ та встановлюють інших учасників протиправних дій.

Досудове розслідування розпочато за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Судом затриманому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою з можливістю внесення застави. Визначену суму у кілька десятків тисяч гривень чоловік вніс упродовж кількох годин.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...