Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 12:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 августа 2016, 10:53

У Житомирі розшукують молодика, який обікрав свого роботодавця

За словами 31-річного приватного підприємця, який звернувся до поліції, з його магазина побутової техніки було викрадено гроші та товари. Чоловік зазначив, що підозрює у вчиненні злочину свого працівника.

12 серпня до чергової частини Житомирського відділу поліції звернувся власник крамниці вживаної техніки. Він повідомив, що упродовж минулої доби з його магазина зникли 600 гривень, 2 телевізора, ноутбук та портативний сервер загальною вартістю 10 тисяч гривень.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейські з’ясували, що у крамниці перебував 24-річний продавець, який після крадіжки зник. За наявною інформацією саме він ймовірно причетний до злодіяння. Як з’ясувалось, молодик вже був раніше засуджений за вчинення майнового злочину. Нині триває його розшук.
За чинним законодавством чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...