Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 августа 2016, 09:10

В Житомирській області сталися жахливі трагедії з дітьми

В області почастішали випадки, коли через недбалість та недогляд дорослих з дітьми трапляються неприємні, а подекуди й трагічні випадки. Правоохоронці звертають увагу батьків на необхідність організації якісного та безпечного відпочинку дітлахів.

Увечері 15 серпня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району у водоймі поблизу приватного будинку втопився хлопчик віком 1 рік 8 місяців. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. За попередніми даними, 17-річна мати залишила дитину гратися у дворі без нагляду, займаючись господарськими справами.

Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Уночі 16 серпня до Брусилівського відділення поліції надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку в с. Болячеві. Під час гасіння пожежі рятувальники винесли з будівлі двох дітей 2006 та 2011 р.н. Після ліквідації займання ще в одній кімнаті виявили бездиханне тіло 8-річного хлопчика.
Нині розпочато досудове розслідування за ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують причини займання та інші обставини події.

Поліцейські сподіваються, що наведені факти примусять батьків уважніше ставитися до власних дітей. Обов’язково подбайте про їх організоване та безпечне дозвілля.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...