Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 августа 2016, 14:38

У Житомирському районі викрили дачного злодія

Правоохоронці встановили, що крадіжку майна з дачного будинку у с. Перлявці вчинив 22-річний житель району. Триває досудове розслідування.

21 серпня до Житомирського районного відділення поліції звернувся 36-річний житель обласного центру із заявою про крадіжку з його дачного будинку, розташованого у с. Перлявка.

На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник, пошкодивши вікно, викрав гумовий човен, два надувні матраци, рибальський костюм, спінінг, комплект камуфльованого одягу, бінокль, болгарку та жіночу жилетку.

У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетний 22-річний житель району.

Нині триває подальше досудове розслідування. Підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...