Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 15:18
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 октября 2011, 09:21

У Житомирі через борги комунальні підприємства висять на волосині

«Сьогодні на сесію виноситься питання неможливості признати банкрутом Водоканал. Ми
Питання заборгованості комунальних підприємств міста сьогодні є одним із найбільш серйозних, переконаний лідер «Фронту Змін» в області Геннадій Зубко.

На сьогодні заборгованість є в Теплокомуненерго, у Водоканалу. Стан цих найпотужніших підприємств, які обслуговують місто, у незадовільному стані через неплатоспроможність, каже Зубко.

«Сьогодні на сесію виноситься питання неможливості признати банкрутом Водоканал. Ми вважаємо, що стан заборгованості значно погіршився за останній рік. Стан заборгованості був збільшений до 17 мільйонів. Це при тому, що практично розрахунки населення та юридичних споживачів складають 100%», - запевняє Зубко.

Якщо сьогодні не розглядається питання по заборгованості населення, то сьогодні ці гроші повинні бути отримані як дотації з міського бюджету, а це означає, що ми повинні разом заплатити податки і ці кошти повернути Водоканалу, додає голова обласної організації «Фронту Змін».

У Теплокомуненерго сьогодні також є 76 мільйонів заборгованості по газу.

Таким чином, Теплокомуненерго буде подекадно надавати послуги із постачання газу. Це означає, якщо кожну декад не буле сплачено за попередньо спожитий газ, то ситуація може бути переглянута кожного разу окремо, кажуть у «Фронті Змін».

«Тому, якщо говоримо про готовність труб, то треба казати, що ми будемо постачати по цим трубам», - каже Зубко.

Ситуацію в комунальній сфері у «Фронту Змін» називають незадовільною через стратегічні проблеми на комунальних підприємствах Житомира.

1.zt.ua
Погода, Новости, загрузка...