Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 сентября 2016, 10:06

Держфінінспекція в Житомирській області від початку року забезпечила відшкодування втрат на суму понад 18 млн грн

Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області протягом січня-серпня ц.р. забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів держави на загальну суму 18,2 млн грн. Зокрема, до бюджетів, бюджетних установ, організацій та підприємств державної та комунальної форм власності надійшло 3,7 млн грн. Відшкодовано і поновлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 14,5 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 46 управлінських рішень.
Для забезпечення максимального відшкодування втрат Держфінінспекція в Житомирській області застосувала до порушників бюджетної дисципліни 43 заходи впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

За матеріалами контрольних заходів та за результатами участі фахівців інспекції в перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 13 досудових розслідувань та вручено 3 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До суду пред’явлено 2 позови щодо відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів, а перед органами прокуратури ініційовано 19 позовів.
До Державної служби фінансового моніторингу України направлено 4 інформації про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на суму 2,2 млн грн.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 123 посадові особи, до дисциплінарної та матеріальної – 37 осіб, із займаних посад звільнено 5 осіб.
Погода, Новости, загрузка...