Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 05:33
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 сентября 2016, 14:12

Житомирський район: група піротехнічних робіт області знищила 2 одиниці військових боєприпасів

19 вересня піротехніки Управління ДСНС в області знищили 2 вибухонебезпечні предмети. Всі підозрілі знахідки виявлено у різних населених пунктах Житомирського району.

Зокрема, у лісі с. Новогуйвинське, поблизу дороги, місцевий житель, збираючи гриби, побачив, що із землі видніється підозрілий предмет. Він відразу ж зателефонував за номером «101». Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібром 122 мм часів минулих війн.

У селі Буки місцеві жителі набирали мул з висохлого русла річки, що у кількохстах метрах від села, під час роботи вони відкопали підозрілий металевий предмет. Фахівці ДСНС ідентифікували його як 105 мм артилерійський снаряд часів минулих війн.

Шановні громадяни! Рятувальники Житомирщини вкотре наголошують, що у разі виявлення підозрілого предмету відразу телефонуйте за екстреними номерами «101» або «102». Категорично забороняється торкатися та пересувати підозрілий предмет. Пам’ятайте, що відповідальність рятує життя!
Погода, Новости, загрузка...