Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 19:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 сентября 2016, 14:44

Надання земельних ділянок учасникам АТО обговорили у Радомишльському районі

Керівництво Держгеокадастру у Житомирській області в співпраці з органами місцевого самоврядування вирішує питання надання земельних ділянок учасникам АТО.

13 вересня в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Сергій Козаков відвідав Радомишльський район, де зустрівся з головою Пилиповицької сільської ради Ольгою Кириченко, учасниками АТО та представниками місцевої громади. Основною метою зустрічі було обговорення питання виділення земельних ділянок для учасників АТО на території Радомишльського району.

Сергій Козаков зазначив, що до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області звернулись учасники АТО із заявами про отримання земельних ділянок на території Пилиповицької сільської ради Радомишльського району за межами населених пунктів з метою ведення особистого селянського господарства.

Представники місцевої громади наголосили, що близько 10 років тому частина цих земель була виділена для надання у власність працівникам соціальної сфери. Однак на сьогодні селяни так і не оформили свої права на земельні ділянки.

Деякі представники громадськості висловили думку щодо можливої наявності покладів корисних копалин на зазначеній території. Керівник землевпорядної служби області запевнив, що землі призначені для ведення сільського господарства: «По цих землях була проведена інвентаризація за бюджетні кошти. На даний час зазначені землі обліковуються як землі запасу державної власності сільськогосподарського призначення. Згідно чинного законодавства, розпорядником цих земель є Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області».

Під час зустрічі з учасниками АТО з Радомишльського району сторони розглянули питання виділення земель для військовослужбовців на території Потіївської сільської ради за межами населених пунктів. По завершенні обговорень військові вирішили спільно направити до Головного управління Держгеокадастру області протокольне звернення щодо намірів отримати землю на зазначеній території.

В рамках робочого візиту Сергій Козаков мав зустріч з першим заступником голови Радомишльської райдержадміністрації Віктором Приймаком. Посадовці обговорили проблемні питання, пов’язані з наданням земельних ділянок учасникам АТО та працівникам соціальної сфери на території Радомишльського району та домовились про шляхи їх вирішення.

Нагадаємо, 7 вересня в. о. начальника Головного управління Дежгеокадастру у Житомирській області Сергій Козаков, голова Пилиповицької сільської ради Радомишльського району Ольга Кириченко, учасники АТО та представники громадськості Житомирщини зустрілись за круглим столом.
Погода, Новости, загрузка...