Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 19:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 сентября 2016, 09:36

На Житомирщині розшуківці затримали молодиків, які крали паливо з машин далекобійників

20 вересня розшуківці Коростишівського відділу поліції на 94 км автодороги Київ-Чоп затримали двох чоловіків, які зливали паливо з фури. У молодиків вилучено спеціальне пристосування, відповідні ємності, 100 л краденого дизпалива та транспортний засіб. Перевіряється їх причетність до інших подібних злочинів.

- Затримання стало результатом спеціальних заходів оперативників карного розшуку Коростишівського відділу поліції, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Житомирській області Віктор Бугира. – Молодиків було викрито безпосередньо під час вчинення ними чергової крадіжки.
На звернення поліцейських щодо припинення протиправних дій чоловіки відреагували войовниче й кинулись тікати на автомобілі, в який і закачували чуже пальне.

Втім за кількасот метрів у лісовому масиві поліцейські затримали невідомих. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу поліції. У втікачів вилучено низку речових доказів, що вказують на причетність до протиправної діяльності. Серед них – шланги, ємності, дизпаливо та інші знаряддя.

Затриманих разом з транспортним засобом, вантажним «Пежо», було доставлено до відділку. Там з’ясувалось, що один з них є 37-річним киянином, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Інший чоловік – 37-річний уродженець Єревану.

За вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У поліцейських є підстави підозрювати молодиків у причетності принаймні до 3 подібних фактів.

Нині чоловіки затримані відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Погода, Новости, загрузка...