Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 12:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 октября 2011, 12:30

У Житомирському районі 1-річна дівчинка отруїлася чадним газом

Після повного обстеження малечі лікарями, їй був поставлений невтішний діагноз: отруєння
Вчора ввечері, 4 вересня, до реанімаційного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні, у важкому стані була доставлена дівчинка 2011 року народження, мешканка села Вереси Житомирського району.

Після повного обстеження малечі лікарями, їй був поставлений невтішний діагноз: отруєння чадним газом. Трохи згодом з’ясувалося, що мати дівчинки, розпаливши грубку у будинку, вийшла з оселі на 20 хвилин, а коли повернулася, то побачила, що кімната наповнена димом, який йшов від несправної пічки.

Вона відразу винесла дитину на свіже повітря, та була вже майже непритомна, і доставила її до міської лікарні, а вже звідти маленьку на «кареті» швидкої допомоги шпиталізували до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні. Через годину мати, у трохи неадекватному стані, заявила лікарям, що відмовляється від лікування і забирає дитину, яка за її словами, повністю здорова додому.

Після наради лікарів дівчинку віддали матері, на той час її стан був задовільний.

Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...