Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2016, 09:25

На Київщині рецидивісти жорстоко вбили чоловіка та закопали його у лісі, а самі втекли переховуватися у Житомирську область

У поліцію Київської області надійшло повідомлення від 30-річного молодика про зникнення його 54-річного батька, жителя с. Макарівка Іванківського району. Син вказав, що у батьківському домі розбите скло, зникли гроші та всі документи, у гаражі відсутні автомобіль «ВАЗ 2101» та мотоцикл «МТ-10».

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів і неподалік села, у лісосмузі, виявили закопане тіло зниклого зі слідами насильницької смерті. Поліцейські оперативно вийшли на слід підозрюваних у скоєнні даного жорстокого вбивства та затримали їх у с. Гоголів Броварського району. Ними виявилися 17-річний раніше судимий місцевий житель с. Макарівка та 43-річний мешканець с. Красилівка Броварського району.

Під час досудового розслідування встановлено, що п’яні чоловіки прийшли до потерпілого за горілкою, яку він виготовляв кустарним способом та розповсюджував односельцям. Гості випили оковитої та жорстоко побили господаря, аж поки не переконалися у його бездиханності, а потім ще й накинули йому на горло мотузку та затягнули її, впевнившись, що він не подає ознак життя.

Аби замести сліди злочину, підозрювані загорнули бездиханне тіло потерпілого в ковдру, помістили у багажник його автомобіля «ВАЗ 2101», вивезли у лісопосадку неподалік села, закопали та облили бензином. На викраденому автомобілі вони поїхали переховуватися у Житомирську область, де дізнавшись, що їх розшукує поліція, спалили автівку. Звідти зловмисники повернулися на Київщину у домоволодіння загиблого та викрали ще й мотоцикл.

За даним фактом слідчими Іванківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за п.12 ч.2. ст.115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. На даний час їм оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...