Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 октября 2016, 10:31

У Житомирі службовці Національної гвардії виявили наркотики у перехожого

22 жовтня під час патрулювання вулиць обласного центру нацгвардійці помітили підозрілого перехожого. Під час огляду у нього виявили згорток із подрібненою рослинною масою, за попередніми даними – наркотичною сировиною.

Близько 23.10 на одній з вулиць правоохоронці помітили чоловіка, поведінка якого викликала у них підозру. В ході огляду у 20-річного місцевого жителя було виявлено в кишені куртки паперовий згорток із сухою подрібненою рослинною масою зеленого кольору.

Виявлене вилучили працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції. Нині вилучене направлено на експертизу.

Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.
Погода, Новости, загрузка...