Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 21:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 октября 2016, 10:58

В Тетерівці на території кафе - горіла альтанка

23 жовтня о 15:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній альтанці, що розташована на території приватного кафе в селі Тетерівці Житомирського району. Власник споруди, побачивши, що горить покрівля, відразу викликав вогнеборців.

На місце події було направлено два відділення рятувальників - аварійно-рятувального загону та 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце виклику з’ясувалося, що осередком займання є металева піч на твердому паливі, що знаходиться в альтанці. Також існувала загроза перекидання полум'я на сусідню дерев’яну альтанку, що була розташована на відстані 1,5 м. Силами бійців ДСНС о 15:31 пожежу було локалізовано, а о 16:28 – ліквідовано. Рятувальникам вдалося запобігти розповсюдженню полум’я на більшу площу. Внаслідок загоряння вогонь знищив покрівлю альтанки. Загалом до ліквідації пожежі залучалося 10 чоловік особового складу рятувальників. Загиблих та травмованих не було. Причина пожежі з’ясовується.
Погода, Новости, загрузка...