Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 17 квітня 01:39
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 октября 2016, 10:29

Прокурор Житомирщини на особистому прийомі в Овручі спілкувався із жителями району та громадськими активістами

Здійснення виїздів у районні центри та міста області з метою проведення особистого прийому громадян – один із важливих напрямів роботи, якому прокурор Житомирської області Любомир Війтович постійно приділяє особливу увагу.

Зокрема, з початку року керівник обласного відомства здійснив 8 виїздів до місцевих прокуратур, під час яких на особистому прийомі прийняв 70 місцевих жителів та розглянув їхні заяви і скарги.

Нещодавно такий виїзд був здійснений до м. Овруча, під час якого Любомир Війтович прийняв 11 громадян, серед яких з актуальними питаннями звернулися громадські активісти.

Громадські активісти висловили занепокоєння щодо неправомірних, на їхню думку, дій працівників Овруцького відділення поліції під час розслідування кримінального провадження щодо законності витрат бюджетних коштів. Також заявниками висловлювалося невдоволення стосовно досудового розслідування злочинів за фактами крадіжок у громадян.

Інші звернення заявників стосувалися невиплати комунальним підприємством заробітної плати, неправомірних дій депутата Овруцької районної ради та одного із сільських голів тощо.

На особистому прийомі Любомир Війтович прийняв та вислухав усіх громадян, зазначив, що всі заяви та скарги будуть ґрунтовно вивчені з метою прийняття законних рішень. На деякі питання заявники відразу одержували роз’яснення вимог чинного законодавства.

Для вирішення інших проблем прокурор області дав доручення керівництву місцевої прокуратури розібратися у кожному правопорушенні та доповісти йому особисто.

Виїзди прокурора області Любомира Війтовича у райони для проведення особистого прийому громадян та вирішення проблем жителів області на місцях триватиме і надалі.
Погода, Новости, загрузка...