Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 октября 2016, 11:19

Житомирські оперативники затримали "мобільного" грабіжника

Поліцейські встановили особу та розшукали чоловіка, причетного до пограбування крамниці засобів зв’язку. Нині триває досудове розслідування.

Наприкінці вересня до Житомирського відділу поліції звернулась 34-річна житомирянка із повідомленням про пограбування. Жінка розповіла, що в її магазині з продажу мобільних телефонів невідомий відвідувач, під приводом подивитися товар, схопив з прилавка мобільний телефон та втік.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Провівши низку спеціальних заходів, працівники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний 21-річний житель Любарського району. Молодика затримали за місцем проживання та доставили до Житомирського відділу поліції.

Парубок розповів слідчим, що вчинив грабіж, бо потребував коштів. Мовляв, сподівався продати телефон та підзаробити. Втім, під час затримання викрадений засіб зв’язку був у чоловіка з собою. Він спокійнісінько користувався ним сам.

Нині триває досудове розслідування. Судом молодикові обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Йому загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.
Погода, Новости, загрузка...