Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 октября 2016, 09:58

Житомирські прикордонники затримали іномарку - можливо викрадену

Учора в пункті пропуску «Вільча», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники Житомирського загону затримали автомобіль, який, можливо, є викраденим.

Для оформлення на виїзд з України автомобіль марки «SSANG YONG REXTON» прибув під керуванням громадянина Білорусі. В ході перевірки автомобіля, під одним із сидінь прикордонники виявили приховану табличку з vin-кодом авто, що не відповідав вказаним у реєстраційних документах.

До встановлення обставин правопорушення особу та автомобіль передано співробітникам Національної поліції.

До Національної поліції в Київській області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 290 «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».
Погода, Новости, загрузка...