Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:49
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 октября 2011, 09:44

На Житомирщини 25-річний розбійник, погрожуючи, відібрав у пенсіонера гроші

На місці події оперативники встановили, що розбійником виявився односельчанин. Молодик,
Молодик зайшов до будинку 80-річного жителя Овруцького району і погрожуючи розправою, заволодів його грошима.

На місці події оперативники встановили, що розбійником виявився односельчанин. Молодик, достовірно знаючи, що дідусь півгодини тому отримав пенсію, почав вимагати у нього гроші. Аби переконати старенького віддати кошти, парубок схопив його за шию та почав здушувати. Немічний, рятуючи власне життя, дістав щойно отриманих 800 гривень та віддав нападнику. Не пройшло й години, як працівники міліції затримали нападника та частково повернули потерпілому гроші. Парубок розгулював з дідусевою пенсією по селі та вже встиг витратити 80 гривень. Затриманий свою вину визнає частково: зізнається, що гроші забрав, а от насильство не застосовував. З його слів, він ненавмисно штовхнув старого, а той впав на стілець.

Як прокоментував подію начальник Овруцького РВ УМВС України в Житомирській області Володимир Башинський, наразі відносно затриманого за розбійний напад порушена кримінальна справа, яка передбачає покарання - позбавленням волі на строк від трьох до семи років.


1.zt.ua
Погода, Новости, загрузка...