Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 02:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 ноября 2016, 21:37

У Житомирі патрульні працюють в посиленому режимі щодо перевірки осіб на залізничному вокзалі

Відповідно до встановлених завдань патрульні почали частіше навідуватися у вечірній час до приміщення залізничного вокзалу. Здебільшого зазначене патрулювання стосується превентивної форми діяльності задля забезпечення спокою людей, які чекають на відправлення потягу, а також з метою попередження вчинення проступків кримінального спрямування.

Під час несення служби патрульні перевіряють підозрілих осіб, а також здійснюють піклування відносно людей, що знаходяться в уразливому стані.

28 листопада, патрульні помітили чоловіка похилого віку. Останній важко йшов на контакт. В ході бесіди людина не змогла пояснити , скільки часу перебуває на вокзалі, де проживає особа також не повідомила. Як зясувалося, 80-річний чоловік перебував у розшуку як зниклий безвісти.

Патрульні відвезли дідуся за адресою проживання, де на нього вже довгий час чекали стурбовані родичі.

Того ж дня патрульні виявили ще одну літню жінку, яку розшукували родичі. Поліцейські відвезли бабусю до квартири дочки, де вони спільно проживають.
Погода, Новости, загрузка...