Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 ноября 2016, 10:20

У Житомирі поліцейські затримали магазинного злодія

28 листопада працівники підрозділу превентивної діяльності затримали чоловіка, який вчинив кілька крадіжок у різних відділах торгівельного центру м. Житомира.

Як нині встановлено, 27-річний раніше судимий місцевий житель причетний до викрадення чоловічої куртки з крамниці. Крадіжку було вчинено у середині листопада, а вартість викраденого складає 1800 гривень.

Також з’ясувалось, що цей же чоловік викрав кросівки, гаманець, навушники, зарядний пристрій для мобільного телефону, а також рюкзак з гаманцем та іншими речами, що належали двом працівникам дитячого розважального закладу, розташованого у цьому ж торгівельному центрі.

Інформація про події була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 3-річного ув’язнення. Нині триває перевірка щодо причетності чоловіка до інших правопорушень, вчинених в обласному центрі.
Погода, Новости, загрузка...