Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 ноября 2016, 10:15

У Житомирі правоохоронці затримали крадія бензокоси

Дільничні офіцери встановили, що крадіжку з теплиці місцевого навчального закладу вчинив 50-річний житомирянин. Нині розпочато кримінальне провадження.

До Житомирського відділу поліції звернулась завідувач дослідної лабораторії місцевого коледжу із заявою про крадіжку. Жінка повідомила, що з приміщення теплиці навчального закладу було викрадено бензокосу вартістю 1500 гривень.

На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник потрапив у приміщення, вийнявши віконне скло.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У результаті проведених заходів працівники підрозділу превентивної діяльності встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 50-річний раніше судимий житель обласного центру. У чоловіка вилучили викрадене.

Йому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...