Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 ноября 2016, 19:28

У Житомирі на порушників знаку ПДР «Зупинка заборонена» чекають листи попередження

У разі виявлення автомобіля, що припаркований в зоні дії знаку 3.34 «Зупинка заборонена» і за відсутності водія, патрульні залишають попереджувальні листівки.

Зазначений превентивний захід направлений на те, аби водії мали змогу ще раз ознайомитися з диспозицією дії знака, санкцією основоположної статті КУпАП, за якої накладається штраф у разі порушення правил дорожнього руху.

« Знак 3.34 - Зупинка заборонена. Забороняються зупинка і стоянка транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу)».

У зоні дії знака забороняється зупинка транспортних засобів, оскільки в місці, де встановлений знак, можливе створення підвищеної небезпеки зіткнення через високу інтенсивність руху.

Правилами не забороняється зупинка в зоні дії знаку 3.34 маршрутних транспортних засобів на позначених посадкових майданчиках або перед знаками «Місце зупинки» відповідного маршрутного транспорту.

Водії таксі в зоні дії знаку 3.34 можуть тільки здійснювати посадку і висадку пасажирів (розвантаження або завантаження вантажу), очікувати клієнтів з увімкненим таксометром у зоні дії знаку водіям таксі не дозволяється.

Дія дорожнього знака 3.34 за наявності під знаком таблички 7.18 «Крім інвалідів» не поширюється на водіїв-інвалідів, які керують транспортним засобом з розпізнавальним знаком «Інвалід» і мають при собі посвідчення інваліда.

Шановні водії, слідкуйте за тим, аби ви не зупиняли транспортний засіб в зоні дії знаку «Зупинка заборонена».
Зважайте на те, що у разі, коли автомобіль суттєво перешкоджатиме руху інших транспортних засобів, його буде негайно евакуйовано.
Погода, Новости, загрузка...