Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 декабря 2016, 13:31

Житомирське РВ ФДМУ оголосило конкурс з відбору СОД

РВ ФДМУ по Житомирській області оголосило конкурс з відбору СОД, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта оренди – гідротехнічних споруд нагульного ставу «Сокільча» площею 39,5 га, що розташовані на річці Унава на території Сокільчанської сільської ради (в межах та за межами населеного пункту) Попільнянського району Житомирської області.

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати з метою укладення договору оренди державного майна.

Конкурсну документацію подавати до РВ ФДМУ по Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. 1 Травня, 20. E-mail: ocen_18@spfu.gov.ua. Останній день подачі заяв – 2 грудня 2016 року до 15.00.

Конкурс відбудеться 8 грудня 2016 року об 11.00 в РВ ФДМУ по Житомирській області за адресою: м Житомир, вул. 1 Травня, 20.

Додаткова інформація у газеті «Відомості приватизації» від 23.11.2016 № 94 та за тел. 42-04-18.
Погода, Новости, загрузка...