Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 декабря 2016, 16:16

Житомирська поліція... відпустила серійного педофіла, якого спіймали з 10-річною школяркою

Затриманому у Житомирі педофілу поліція купила квиток і відправила маршруткою додому
Як вдалось дізнатись журналістам із власних джерел, працівники міського відділу поліції, які затримали кривдника дитини, не проводили жодних експертиз. Натомість правоохоронці купили затриманому квиток на маршрутку і відправили його додому, повідомляють Надзвичайні новини.

За даними видання, 55-річний Фрейнкельштейн Рома Абрам-Лейба педофіл із досвідом. На початку 2000 років він організував у Житомирі дитячу порностудію. Має судимість. Буває у Житомирі, Дніпрі та Харкові.

Нагадаємо, що днями літній чоловік заманив 10-річну школярку у орендовану кімнату в готелі. Він пообіцяв дівчинці солодощі, а натомість почав її домагатися. Дитячий крик першою почула чергова, яка й допомогла дівчинці втекти від чоловіка і викликала поліцію.
Погода, Новости, загрузка...