Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2011, 09:48

Губернатор: На Житомирщині дефіцит кадрів патріотів та фахівців державницького спрямування

Почесні грамоти та подяки облдержадміністрації, облради, міськради Житомира, отримали активні
Про це під час зустрічі з ветеранами у Будинку офіцерів зауважив голова облдержадміністрації Сергій Рижук. Він висловив вдячність старшому поколінню за його громадську позицію та любов до Батьківщини і попросив допомоги у вихованні підростаючого покоління – майбутнього нашої області. «Я вдячний вам за ваш величний досвід, за те, що ви ділитеся ним з молоддю і прошу вас і далі брати активну участь у цьому процесі. Ми на вас сподіваємося», - відзначив керівник області.

Почесні грамоти та подяки облдержадміністрації, облради, міськради Житомира, отримали активні учасники ветеранського руху і серед них член Богунської районної ради ветеранів 102-річний Іван Яхимчук.

А продовжився святковий вечір розповідями про життєвий шлях керівників ветеранських організацій районів і міста, фотовиставкою та виступами художніх колективів і виконавців, - інформує прес-служба облдержадміністрації.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...