Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 07:11
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 октября 2011, 10:09

На Житомирщині викрито чергові земельні махінації

Як повідомляє прес-служба МВС України, він підробив договори на право користування
На Житомирщині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили начальника однієї з районних квартирно-експлуатаційних частин Міністерства оборони України.

Як повідомляє прес-служба МВС України, він підробив договори на право користування земельними ділянками одного з військових містечок у Київській області (загальна площа 180 га) та упродовж останніх десяти років вказані земельні ділянки надавав у оренду товариству з обмеженою відповідальністю та приватному сільськогосподарському підприємству для вирощування сільськогосподарських культур. У результаті протиправних дій державі завдано збитків на загальну суму 1,7 мільйонів гривень.


Органами військової прокуратури порушено кримінальну справу (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень й службове підроблення).

Репортер Житомира
Погода, Новости, загрузка...