Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 октября 2011, 10:29

У Житомирській міськраді зачитано заяву фракції «Фронт Змін» про виключення з її членів Ольги Пархомчук

Сьогодні під час 7 сесії шостого скликання Житомирської міської ради було зачитано заяву
Сьогодні під час 7 сесії шостого скликання Житомирської міської ради було зачитано заяву фракції «Фронт Змін» про виключення з членів фракції депутата Ольги Пархомчук.

Під час сесії секретарем міської ради було зачитано витяг з протоколу засідання депутатів фракції «Фронт Змін» у Житомирській міській раді в якому йдеться, про рішення фракції виключити О.Пархомчук з членів фракції.

Зокрема в протоколі сказано, що на засіданні були присутні 8 членів фракції. За виключення проголосувало 6 членів фракції, двоє утримались.

Рішення про виключення О.Пархомчук з фракції «Фронт Змін» вмотивовано тим, що вона «не підтримує рішення фракції щодо голосування в Житомирський міській раді».

«Ми продовжимо вжиття заходів для припинення депутатських повноважень Ольги Пархомчук», - сказав з цього приводу голова фракції «Фронт Змін» у Житомирській міській раді Борис Буряченко.

житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...