Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 17:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 января 2017, 20:07

В Овруцькому районі ліквідували пожежу в оселі

12 січня о 21:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що в с. Підруддя Овруцького району. Господиня оселі відчула їдкий запах диму і, помітивши, що він йде із житлової кімнати, одразу залишила помешкання разом зі своїм чоловіком та двома дітьми. Вже на подвір’ї вона викликала вогнеборців.

По прибуттю вогнеборці встановили, що в оселі спостерігалось сильне задимлення. Рятувальникам довелось застосовувати апарати на стиснутому повітрі. У кімнаті, де знаходилась груба, вони виявили осередок займання – там в перекритті біля груби горіла дерев’яна балка.

О 21:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:35 – ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 5 кв. м. перекриття та 2 кв. м. перестінку. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил протипожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
Погода, Новости, загрузка...