Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 05:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 января 2017, 17:15

Житомирська область: рятувальники забезпечать безпеку людей на водних об’єктах, пов’язаних із відзначенням Водохреща

Водохреща – третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке православні та греко-католицькі християни відзначають 19 січня. Віддавна в народі посвячену на Водохреще воду вважають своєрідним спасінням від багатьох недуг.

19 січня урочистості з приводу відзначення Водохреща в Житомирі пройдуть у гідропарку. О 10:00 годині на центральному пляжі гідропарку відбудеться церемонія освячення купелі, після чого всі бажаючі зможуть занурюватися в ополонці на річці Тетерів. Обряд продовжиться до 16:00.

Протягом заходів на території пляжу чергуватимуть фахівці ДСНС, які розгорнуть два намети (жіночий та чоловічий). Також рятувальники організують роботу пункту обігріву на базі автомобіля ЗіЛ-131, в якому люди зможуть відігрітися після купання. Загалом на території області в день відзначення Водохреща для забезпечення безпеки людей на водних об’єктах функціонуватиме 25 постів, де чергуватимуть 73 чоловіки особового складу і 15 одиниць техніки.
Погода, Новости, загрузка...