Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 08:03
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 февраля 2017, 10:17

Ємільчинська поліція затримала злодія

17 лютого до місцевого відділення поліції звернувся 21-річний житель райцентру із повідомленням про крадіжку його шліфувальної машинки. Поліцейські встановили та розшукали крадія.

За повідомленням заявника, крадіжку було вчинено вдень, коли він працював у своєму гаражі. Саме тоді поблизу вештався незнайомець, після чого й зник інструмент.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 59-річний місцевий житель. Чоловік у вчиненому зізнався.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...