Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:01
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 февраля 2017, 16:08

Зустріч з письменником та фотографом у стінах Житомирського державного технологічного університету

В 316 аудиторії Житомирського державного технологічного університету 22 лютого о 10.00 відбудеться зустріч, в рамках якої письменник Ярослав Марищенко та фотограф Леонід Шрайбікус розкажуть про свої проекти, присвячені подіям на Сході країни та воїнам АТО.

Зокрема, Марищенко презентує власну книгу «Східний фронт» - зібрання документально-художніх нарисів про російсько-українську війну. Там ідеться про трагічні події, що відбувалися в грудні 2014 й січні 2015 років на території Донецького аеропорту. Саме тоді 90-й батальйон опинився в епіцентрі збройного протистояння. Бійці цього легендарного підрозділу виявили мужність і непохитність. Крім цього, книга містить спогади бійців батальйонів «Донбас», «Артемівськ», 30-ї бригади та 95-ї бригади. Це правдиві свідчення учасників тих буремних подій, сповіді людей, які вистояли в боях, до останнього залишаючись вірними присязі.

Крім цього, у рамках зустрічі в ЖДТУ Леонід Шрайбікус познайомить присутніх зі своїм фотопроектом «Погляд АТО». Він фотографує учасників АТО - військосолужбовців та добровольців і створює календарі з їх фотопортретами вже протягом двох років. Частину календарів дарує героям і їх рідним, волонтерам, а частину - продає і кошти від реалізації передає на військові потреби.
Погода, Новости, загрузка...