Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 20:40
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 февраля 2017, 14:52

Поліція вилучила наркотики з квартири звягельчанина

Під час санкціонованого обшуку в помешканні 39-річного жителя райцентру поліцейські Новоград-Волинського відділу виявили шприци, пристрої для куріння нарковмісних рослин та інші речі, що свідчили про причетність господаря до незаконного обігу наркотичних засобів. Нині триває досудове розслідування.

Перевіряючи оперативну інформацію, 21 лютого поліцейські провели у квартирі за місцем проживання 39-річного чоловіка обшук. У результаті виявили шприци із рідиною, за попередніми даними, ацетильованим опієм, та залишками інших речовин, пристрої для куріння наркотичних засобів та згортки із залишками рослинної маси.

Загалом усі знайдені речі свідчили про систематичне вживання господарем наркотиків.

Усе виявлене працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили та направили на експертне дослідження.
- Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко. – Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів та низку крадіжок. На жаль, це не застерегло його від повторного вчинення правопорушень.

Нині поліцейські встановлюють походження наркотичних засобів та перевіряють чоловіка на причетність до їх розповсюдження.

Відповідно до ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України йому може загрожувати покарання від штрафу до 3-річного обмеження чи позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...