Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:21
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 марта 2017, 09:30

У Житомирі за втручання прокуратури приватне підприємство сплатило до місцевого бюджету понад 120 тис грн боргу за договором пайової участі

Органи прокуратури Житомирської області продовжують вживати заходи представницького характеру на захист інтересів територіальних громад.

Зокрема, Житомирською місцевою прокуратурою заявлено позов про стягнення із приватного підприємства до міського бюджету понад 120 тис грн боргу. Під час розгляду справи господарським судом Житомирської області підприємство добровільно сплатило зазначену суму.

Йдеться про те, що у серпні 2015 року між виконавчим комітетом Житомирської міськради та приватним підприємством укладено договір пайової участі замовника будівництва у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Житомира.

За умовами договору, підприємство мало б сплатити до місцевого бюджету понад 167 тис грн до кінця 2016 року. Однак протягом зазначеного терміну зобов’язання не виконало, заборгувавши до місцевого бюджету 120 тис грн.

Наразі, за втручання прокуратури інтереси територіальної громади поновлено, зазначену суму перераховано на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Житомира.
Погода, Новости, загрузка...