Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 17:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 марта 2017, 10:17

У Житомирі затримано магазинного злодія

Чергового крадія з торгівельного закладу викрили працівники Житомирського відділу поліції. Нині триває з’ясування обставин події.

20 березня до поліції звернулась 23-річна керуюча магазином косметики та побутової хімії із повідомленням про крадіжку товару.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що злодій викрав з полиць крамниці чоловічий парфум вартістю 1120 гривень.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У ході проведених заходів працівники поліції з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний 20-річний місцевий житель. Парубок у скоєному зізнався.

За чинним законодавством такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...