Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 марта 2017, 13:54

У Житомирі поліцейські затримали молодика з наркотиками, який перебував у розшуку

Увечері 20 березня в обласному центрі працівники поліції виявили згорток з порошкоподібною масою, попередньо амфетаміном, у підозрілого перехожого. Як з’ясувалось, чоловік перебуває у розшуку через те, що переховувався від слідства. Відтак його затримали та розпочали досудове розслідування.

Близько 17.00 працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП області помітили на вул. Кн. Острозьких підозрілого перехожого. Поліцейські зупинили його та запропонували показати вміст кишень. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили згорток з фольги, заповнений порошкоподібною масою. За попередніми даними, чоловік зберігав при собі небезпечний психотропний засіб – амфетамін.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Під час встановлення особи чоловіка з’ясувалось, що 31-річний житомирянин перебуває у розшуку. Він переховувався під час проведення досудового розслідування кримінального провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ, розпочатого минулого року. Відтак чоловіка було затримано та доставлено до Житомирського відділу поліції.

Виявлену речовину правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують походження психотропного засобу.

Законодавством незаконне зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...