Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:59
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 марта 2017, 13:09

У Житомирі поліція вилучила з школи навчальні гранати та дрібнокаліберні набої

Близько 10.00 22 березня до поліції надійшло повідомлення про виявлення предметів, схожих на боєприпаси, у підсобному приміщенні загальноосвітнього навчального закладу. Знахідки поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. Попередньо, предмети не становлять небезпеки.

На місці події працювали вибухотехніки ГУНП, слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та патрульні поліцейські.

За словами директора навчального закладу, яка зателефонувала на спецлінію «102», під час здійснення ремонтних робіт у підсобному приміщенні працівники замінювали стару підлогу. Саме під нею і виявили предмети, схожі на гранати, та одразу повідомили до поліції.

Правоохоронці провели необхідні заходи для убезпечення людей від можливої загрози, зокрема, було проведено евакуацію школярів та працівників навчального закладу, також обмежено доступ до потенційно небезпечної території.

Поліцейські вилучили 2 корпуси від гранат, за попередньою інформацією, учбових. Також понад 2 десятків патронів до навчально-спортивної зброї калібром 5,6 мм.

Усе вилучене направлено на експертне дослідження. Попередньо, предмети не становлять небезпеки. Триває з’ясування обставин події.
Погода, Новости, загрузка...