Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2011, 08:55

У Житомирі думали, як зробити ріелторську діяльність прозорою, законною та контрольованою

Житомирського відділення нотаріальної палати Украни, обласної дирекції «Укрсоцбанку»,
Зробити ріелтерську діяльність прозорою, законною та контрольованою – сьогодні це основна мета громадської організації Житомирської Ріелтерської палати. Нині ринок нерухомості страждає від неточностей на законодавчому рівні, які призводять до погіршення якості роботи ріелтерів. Їх прагнення задовольнити потреби покупця, шляхом організації ринку. Допоки законодавчий рівень у стадії прийняття та обговорення, на місцевому рівні за ініціативи Житомирської ріелтерської палати при сприянні обласної влади,

Житомирського відділення нотаріальної палати Украни, обласної дирекції «Укрсоцбанку», управління деркомзему, ОБТІ в Житомирській області проходять навчальні та роз’яснювальні семінари-лекції для працівників ринку нерухомості. Про житло, кредити та земельні відносини разом із ріелтерами слухали і наші кореспонденти.

Нині ринок нерухомості диктує нові правила та підходи до процесу купівлі-продажу житла. На долю ріелтера сьогодні ліг нелегкий тягар змін на законодавчому рівні. Зуміти не лише ознайомитись із тими чи іншими інновація та процедурами у нерухомісті, а й зуміти правильно застосувати їх на практиці - у цьому ріелтерам допомагають провідні українські фахівці у сфері нерухомості.

Григорій Апресов – президент Асоціації спеціалістів із нерухомості: «Учиться всегда полезно, особенно в нашей сфере, в учетом того, что постоянно меняется законодательство, и есть другие нюансы на рынке недвижимости, которые нужно постоянно выслеживать, по этому нужно не только одноразовое обучение, а и постоянные курсы повышения квалификации.»

Від законодавчих органів влади ріелтери чекають зацікавленості у створенні прозорого та контрольованого ринку нерухомості. Законопроект, який лежить на розгляді у Верховній Раді передбачає створення відносно нових принципів роботи ріелтерів на території України. Його прийняттям дозволить врегулювати у рамках закону відносини покупця і продавця, і тим самим захистити споживача ріелторських послуг. Після прийняття закону на території України буде створено реєстр ріелторів та агентс із нерухомості.

Валерій Зайченко – голова ради громадської організації Житомирська ріелторська палата: «Із 2004 року на ринку нерухомості відбуваються процеси, які все більше турбують нас як ірелторів і наших покупців, у новому законі чітко прописані обов’язки ріелтерів, а також права і обов’язки споживачів, і врегулювати ці відносити в рамках закону.»

Завдання ріелтерів донести інформацію до покупця, тому інновації у земельних відносинах, кредитуванні, оцінці нерухомості – насьогодні головні теми лекцій та семінарів. Представники громадської організації Житомирська ріелтерська палата зацікавлені у тому, аби на місцевому ринку нерухомості працювали лише професіонали.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...