Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 04:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 марта 2017, 10:25

Пулинські поліцейські затримали кримінальний дует

Двох жителів району підозрюють у крадіжці майна із місцевого сільськогосподарського товариства. Нині розпочато досудове розслідування.

За повідомленням директора підприємства, з майстерні у с. Соколові було викрадено паливну систему та радіатор до трактора, запчастини до комбайна, акумуляторні батареї та електродвигуни. Нині триває встановлення суми збитку.

На місці події працівники поліції з’ясували, що зловмисники потрапили у приміщення, зірвавши навісні замки та дерев’яні дошки з віконних рам. Злодіяння було вчинено упродовж останньої декади.

У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції встановили, що до кримінального правопорушення причетні двоє місцевих жителів віком 59 та 60 років. Чоловіки у скоєному зізнались, у них вилучили викрадене.
Нині триває подальше з’ясування обставин події. Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) їм може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...