Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2011, 12:03

На Житомирщини екологи оштрафували водоканал за забруднення річки

Таке порушення було встановлено працівниками державної екологічної інспекції у Житомирській
Коростенське КП "Водоканал" наднормово скидував забруднюючі речовини у річку Уж.

Таке порушення було встановлено працівниками державної екологічної інспекції у Житомирській області під час перевірки на дотримання вимог природоохоронного законодавства. За результатами перевірки керівництву надано припис щодо усунення виявлених порушень. За наднормативний скид забруднюючих речовин підприємство має відшкодувати 41 тис. грн. збитків.

Загалом впродовж цього року інспекція провела 1217 перевірок на дотримання вимог природоохоронного законодавства.За порушення складено 1610 протоколів про адміністративні правопорушення, у тому числі 12 – передано для розгляду у судові органи. До адміністративної відповідальності притягнуто 1589 осіб. Сума накладених штрафів становить понад 400 тис. грн. Загальна сума розрахованих збитків, завданих навколишньому природному середовищу, становить 7 млн. 569 тис. грн. Тимчасово призупинено виробничу діяльність 101 об’єкта.

0412.in.ua
Погода, Новости, загрузка...