Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 октября 2011, 09:10

Міліціонер вчинив стрілянину у житомирському ресторані

Конфлікт виник у ніч проти суботи, пригадує офіціантка Тетяна. Вона обслуговувала столик,
Відпочинок у житомирському ресторані закінчився стріляниною. За словами очевидців, працівник міліції влаштував розбори з власником закладу. Від пострілів із травматичної зброї постраждали ще й троє перехожих. Нині міліція з'ясовує, хто саме застосував зброю.

Конфлікт виник у ніч проти суботи, пригадує офіціантка Тетяна. Вона обслуговувала столик, за яким сиділо троє чоловіків. Конфлікт розпочався, коли офіціантка попросила їх розрахуватися.

Тетяна, офіціантка: "Вони достатньо були випивші, я підійшла, попросила, щоб вони розрахувалися. А то вдруг уйдуть - я ж тоже себе перестраховую. Цей мужчина мене дьоргнув, вязв за шию, і посадив мене на диван. Потім грубо сказав: що тобі треба? Гроші тобі треба? Я вирвалась і підбігла до бару".

Ольга Сухова, адміністратор ресторану: "Хозяин встал, попросил, чтобы они успокоились, один из них встал, стукнул его в лицо и выбежал на улицу. Все начали выходить люди, гости, которые здесь были, вышел хозяин на улицу. Позже мы услышали выстрелы".

За словами очевидців, стрілянину із травматичної зброї розпочав один із трьох відвідувачів ресторану. Гумова куля влучила у власника закладу, постраждали ще троє випадкових перехожих. Лікарі запевнили: усім потерпілим надали медичну допомогу і їхньому життю тепер нічого не загрожує. Черепно-мозкову травму отримав і сам стрілець, який за даними очевидців, є працівником міліції. Місцеві правоохоронці цього не спростовують, але кажуть - чоловік був не на службі.

Алла Ващенко, речник УМВС України у Житомирській області: "Він був поза службою, без форменного одягу і табельної зброї".

Зараз міліція вивчає матеріали справи, які згодом передадуть до прокуратури. Там і визначатимуть відповідального за стрілянину.

5 канал
Погода, Новости, загрузка...