Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 апреля 2017, 13:48

На Житомирщині ліквідовано схему виготовлення та реалізації фальсифікованого алкоголю - вилучено ТМЦ на 4,8 млн. грн.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області спільно з прокуратурою припинили діяльність двох цехів, де виготовляли фальсифікований алкоголь, та ліквідували схему його реалізації, у т.ч. через мережу Інтернет.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України встановлено, що в одному із гаражних приміщень та в приватному домоволодінні Житомира працюють два великі підпільні цехи з виготовлення фальсифікату. Алкоголь зберігався і реалізовувався під виглядом існуючих торгових марок з двох великих складів, які знаходяться в одному з міст області. Реалізацію фальсифікату здійснювали у т.ч. через мережу Інтернет.

За результатами проведених обшуків вилучено майже 1267 дал рідини з характерним запахом спирту, 1253 дал фальсифікованих ЛГВ і допоміжне обладнання загальною орієнтовною вартістю 4,8 млн. гривень.

Тривають слідчі дії.
Погода, Новости, загрузка...