Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 апреля 2017, 11:46

Житомирська область: вогнеборцями ліквідовано загорання даху приватної оселі

7 квітня о 12:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в селі Світині Житомирського району. Зателефонував власник оселі, який почув тріскотіння шиферної покрівлі і, вийшовши на вулицю, побачив дим, що виходив з горища.

Уже на місці події житомирські вогнеборці встановили, що вогнем було охоплено дах будівлі на площі близько 150 кв. м. Через велику пожежну навантаженість горючих конструкцій, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу додаткові сили й засоби. Спільними зусиллями трьох чергових відділень бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 13:20 та о 14:59 – ліквідовано. Вогнем було знищено покрівлю житла та домашнє майно, яке зберігалося на горищі.

Загиблих і травмованих не було. Загалом до ліквідації загорання залучалося 13 рятувальників та 3 одиниці пожежної техніки. Ймовірна попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Остаточні обставини даної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...