Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 11:10
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 апреля 2017, 12:57

У ЖНАЕУ відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників

Перевірити свої знання, а також отримати додаткові бали до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з обраного предмету і знижки в оплаті за навчання, відвідати навчальні корпуси і лабораторії, Ботанічний сад, приєднатися до наукового пікніка та екскурсії на ферму, побувати в музеях університету та у клініці ветеринарної медицини, познайомитися з вихованцями гуртка кінологів і приєднатися до майстер-класів.
У ЖНАЕУ відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників
Це та багато іншого могли отримати учасники ІІ туру Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у Житомирському національному агроекологічному університеті протягом 8-9 квітня.

Попередньо абітурієнти мали зареєструватися і пройти дистанційно І тур Олімпіади, виконавши успішно конкурсне завдання, а після цього - отримали запрошення на ІІ тур до ЖНАЕУ.

Майбутні вступники із різних куточків Житомирської області проходили тестування з історії України, біології, математики, географії. Ці предмети вони могли обрати завчасно відповідно до представлених спеціальностей у Житомирському агроуніверситеті. Наразі на 8 факультетах ЖНАЕУ є 21 спеціальність.

Захід проходив у форматі Дня відкритих дверей, тож школярі після виконання завдань Олімпіади, могли більш детально дізнатися про факультети та спеціальності, які їх зацікавили, поспілкуватися за чашкою кави-чаю із деканами та викладачами, які відповідали на усі питання, ділилися порадами.

Мета проведення Олімпіади – виявлення та розвиток обдарованих вступників, ознайомлення їх зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка в університеті на освітньому ступені «бакалавр», зацікавлення у поглибленому вивченні предметів, що є профільними для вступу до ЖНАЕУ, нарахування додаткових балів до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з предмету Олімпіади при вступі до ЖНАЕУ та одержання знижок в оплаті за навчання.

Зазначимо, що у Житомирському національному агроекологічному університеті навчається більше 5 тисяч студентів, 500 з яких щорічно мають можливість проходити стажування за кордоном. Крім цього, університет активно співпрацює з вітчизняними підприємствами та компаніями, завдяки чому студенти можуть проходити там практику із подальшою можливістю працевлаштуватися.
Погода, Новости, загрузка...