Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 апреля 2017, 13:38

За добу вогнеборцями області ліквідовано 3 загоряння сухої трави та 1 осередок торфу

10 квітня о 17:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави поблизу м. Житомир. На місці події рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини встановили, що пожежа відбувається на полі. Через вітряну погоду вогонь поступово наближався до житлового сектору. Бійці ДСНС пожежу о 19:02 локалізували та о 19:10 – ліквідували. Вогнем знищено 2 га сухого трав’яного покриву. Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на більшу площу. Загиблих і травмованих не має.

Упродовж минулої доби займання сухостою сталися ще поблизу с. Карабачин Брусилівського району та м. Олевськ, під час яких вогнем пройдено 3 га території. За попередньою інформацією, причинами пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Того ж дня о 10:10 поблизу с. Копище Олевського району вогнеборці залучалися до ліквідації займання осередку торфу на землях запасу Олевської об’єднаної територіальної громади. О 12:00 пожежу локалізували та о 20:15 – ліквідували. Вогнем знищено торф на площі 0,3 га. Загиблих і травмованих не має.
Погода, Новости, загрузка...